Google search

На кафедрі неонатології відбувся 21 випуск лікарів-інтернів за спеціальністю неонатологія. Протягом двох років проходили навчання 10 лікарів-інтернів. Клінічну роботу в інтернатурі здійснювали у медичних закладах м. Києва, у Київській, Черкаській, Житомирський та Чернігівській областях.

Практичні навички лікарі-інтерни відпрацьовували на клінічних базах кафедри: НДСЛ „ОХМАТДИТ”, Перинатальний центр, ДКЛ №1, п/б №1, КОЦОЗМІД обласна клінічна лікарня.

Всі лікарі-інтерни успішно склали іспит КРОК 3 та отримали сертифікат. На кафедрі неонатології та  в симуляційному центрі НМАПО імені П. Л. Шупика інтерни мали можливість відпрацювання навичок люмбальної пункції, пункції центральних судин, постановки катетерів та зондів, початкової реанімаційної допомоги до рівня досконалого володіння В процесі навчання використовувались сучасні манекени, демонстраційна апаратура і матеріали (слайди, ілюстрації, мультимедійні презентації), посібники і засоби контролю знань у вигляді тестових питань для кожного розділу програми.

Підготовку по грудному вигодовуванню і сучасним принципам лактації проведено відповідно до протоколів, міжнародних стандартів та діючим наказам МОЗ України.

Лікарі-інтерни разом з сертифікатом про закінчення інтернатури на кафедрі неонатології НМАПО імені П. Л. Шупика отримали сертифікати, які свідчать про оволодіння навичками невідкладної допомоги та стабілізації стану, а також підтримки родини і надання допомоги матері та дитині при грудному вигодовуванні.

Сподіваємося, що отримані знання та навички будуть допомагати в подальшій роботі нашим випускникам. Чекаємо на них і підтримуємо в бажанні удосконалення та професійного зросту, здійсненні безперервного професійного розвитку.