Google search

25 вересня 2019 р. з 19:00 до 21:00 у Київському будинку вчених (вул. Володимирська, 45-а) відбудеться інформаційний захід з програми Горизонт 2020 «Як знайти власну дорогу до успішного проекту».

Захід відбудеться в межах науково-популяризаційного проекту «Дійсна наука».

Наголос буде зроблено на особливості пошуку партнерів і підготовці пропозицій на конкурс у сфері інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), зокрема в сфері охорони здоров’я.


Захід проведе Іван Кульчицький, керівник Національного інформаційного пункту «Інформаційні та комунікаційні технології», НУ «Львівська Політехніка», Президент ГО «Агенція Європейських Інновацій».

У ході заходу буде представлена тематика конкурсів на 2019 - 2020 роки у сфері ІКТ програми Горизонт 2020, які охоплюють широкий спектр конкретних тем від технологій штучного інтелекту, нових технологій програмування, робототехніки, цифрових інноваційних хабів до цифровізації у сферах медицини, агросфери, енергетики, суспільних процесів і кібербезпеки.

Також буде представлено можливості отримання регрантингу в межах відкритих конкурсів уже діючих проектів.

Учасники отримають практичні поради щодо типових сценаріїв підготовки проектів, а також для них буде забезпечено консультаційний супровід після завершення заходу.

Вартість: на умовах простору (абонемент 90 грн, що надає право відвідання усіх лекцій у Київському будинку вчених до кінця травня 2020 року, якщо інше не передбачено умовами конкретного заходу).

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyNpUZwO59hu_v7KOboIS2n2QoL90Kd4xmX_Ifrwg0OgdqrA/viewform

Вебінар «Як взяти участь у програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020»? Лікбез для початківців» https://www.civic-synergy.org.ua/online-courses/vebinar-yak-vzyaty-uchast-u-programi-yes-z-doslidzhen-ta-innovatsij-goryzont-2020-likbez-dlya-pochatkivtsiv/?fbclid=IwAR1LqQzYUVFFyiOmSJV5tA1GJObDCMSoQN-kmOv3pqLfm0TUIqLvgNxQ_aA