Google search

4 вересня 2019 року, під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи, професора О. Толстанова відбулась конференція трудового колективу медико-профілактичного і фармацевтичного факультету НМАПО імені П. Л. Шупика. Професор О. Толстанов представив претендента на посаду завідувача кафедри вірусології професора І. Дзюблик та зазначив, що за період відкритого конкурсу протягом одного місяця, який був оголошений в газеті «Ваше здоров’я» № 21 – 22 від 31 травня 2019 року та на сайті НМАПО імені П.Л. Шупика на посаду завідувача кафедрою вірусології, надійшла одна заява від професора І. Дзюблик.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. (із змінами) обрання завідувача кафедри проводиться за участю трудового колективу факультету. О. Толстанов оголосив результати голосування на розширеному засіданні кафедри вірусології та представив дані з особової справи претендента на посаду завідувача кафедри вірусології І. Дзюблик.

Професор Дзюблик висвітлила історію становлення та перспективні напрямки розвитку кафедри вірусології. На найближчу перспективу планується будувати роботу, ґрунтуючись на вимогах чинного законодавства, нормативно-правових актів МОН та МОЗ України, рішень вчених рад факультету та Академії, наказів ректора. Робота планується за напрямками: удосконалення та організації навчального процесу, збереження та розширення науково-технічної кооперації на національному та міжнародному рівнях та організаційної роботи. Зроблено наголос на стратегії безперервного навчання, підвищенні кваліфікації НПП кафедри.

В обговоренні кандидатури на посаду завідувача кафедри вірусології професора І. Дзюблик взяли участь професори М. Голубчиков, Д. Варивончик, Н. Гойда, В. Трохимчук. Професори Д. Варивончик, Д. Кирик та О. Івахно наголосили, що професор І. Дзюблик - досвідчений фахівець, науковець, доброзичлива людина та достойна кандидатура на посаду завідувача кафедрою, та рекомендували підтримати кандидатуру професора І. Дзюблик на посаду завідувача кафедрою вірусології. Голова вченої ради факультету, декан, професор В. Трохимчук, високо оцінив програму перспективного розвитку кафедри, відмітив високий професіоналізм, людяність, толерантність керівника та рекомендував підтримати кандидатуру д.мед.н., професора І. Дзюблик  на посаду завідувача кафедрою вірусології.

За результатами відкритого голосування було прийнято одноголосно рішення порушити клопотання перед вченою радою НМАПО імені П.Л. Шупика щодо обрання на посаду завідувача кафедри вірусології д.мед.н., професора Дзюблик Ірину Володимирівну.