Google search

В умовах реформування системи освіти в Україні та розвитку системи підготовки медичних і фармацевтичних кадрів стає дедалі актуальним вивчення різних підходів до навчання у розвинених країнах.

Улітку завідувач кафедри педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права проф. Володимир Краснов пройшов стажування в Празькому інституті підвищення кваліфікації за програмою підвищення кваліфікації «Освітні системи, організація навчального процесу в умовах мультикультурного середовища, наукові проекти та публікаційна діяльність в університетах Євросоюзу», а також взяв участь у двогодинному семінарі ESEI міжнародної бізнес-школи Барселони за темою «Освітні технології 21 століття».

Обсяг стажування склав 180 годин у дистанційному та очному форматі за темами, пов’язаними з освітніми системами країн Євросоюзу та організації навчального процесу в європейських університетах; академічною мобільністю та кроскультурними комунікаціями викладачів і студентів; принципами публікацій у наукових журналах; науковими проектами та грантовою діяльністю в освітніх організаціях.

Подібний підхід дає науково-педагогічним працівникам значно збагатити свій досвід та отримати знання, що з успіхом можна застосовувати в освітньому процесі Академії.