Google search

6 вересня 2019 р. на кафедрі неврології і рефлексотерапії Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика було проведене урочисте засідання з нагоди початку нового навчального року.

На засідання були запрошені лікарі-інтерни з неврології першого року навчання, а також слухачі інших циклів кафедри: «Спеціалізація з рефлексотерапії», «Спеціалізація з загальної практики-сімейної медицини», ТУ з неврології, ТУ з рефлексотерапії. Захід відвідало 75 молодих лікарів різних спеціальностей.

Засідання відкрили завідувач кафедри неврології і рефлексотерапії НМАПО імені П.Л. Шупика д.мед.н., професор Наталія Свиридова та в.о. завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії доцент д.мед.н. Геннадій Чуприна, які коротко розповіли молодим лікарям про всесвітньовідомих вчених – засновників кафедри Д. Панченка та Є. Мачерет,  історичний шлях кафедри у складі Академії, напрямки підготовки слухачів на кафедрі, напрямки наукових досліджень, та анонсували зустріч лікарів-інтернів з адміністрацією Інституту сімейної медицини НМАПО імені П.Л. Шупика, що має відбутися 17 вересня 2019 р. Під час заходу науково-педагогічні працівники кафедри прочитали декілька цікавих мікро-лекцій з актуальних питань неврології.

Професор Наталія Свиридова ознайомила молодих лікарів з планом позааудиторних занять, що регулярно проводяться викладачами кафедри неврології і рефлексотерапії за сприяння громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії»: Школи невролога і Школи рефлексотерапевта, де, зазвичай, розглядаються важливі теоретичні та практичні питання з неврології і рефлексотерапії, які не входять до програми навчання та запросила молодих лікарів відвідувати ці заходи, що сприятиме підвищенню рівня їх лікарської кваліфікації і заохочуватиме до поглибленого вивчення предмету.