Google search

22 вересня 2019 року об 11 годині запрошуємо приєднатися до проекту, який розпочався 9 червня 2019 року, коли на центральній вулиці столиці – Хрещатик, ГО «Спільна перемога» разом з  Міжнародною асоціацією «Здоров’я суспільства», Національним реєстром книги рекордів України та компанією «Щербачов ТВ», компанії «Medi magenta», за інформаційної підтримки Національної інформаційної агенції «Укрінформ»  відбувся старт унікального національного проекту «ТОЙ, ХТО БІЖИТЬ МІСТОМ», в центрі уваги якого два героя - людина і місто.

За цей час (під час відпустки) вдалося пробігти: 640 вулиць, 34 проспекти, 9 бульварів, 77 провулків, 5 шосе, 21 площу, 15 парків, 3 алеї, 13 узвозів, 3 дороги, 5 набережних, проїзд -1 та 1 шосе. Разом – 816. 

ЛЮДИНА. В останні роки про необхідність здорового способу життя кажуть, без перебільшення, всі.  ЗСЖ включає в себе багато правил, одне з яких - звичка усвідомленого руху. Цю усвідомленість всі трактують по-різному. Комусь подобається ходити багато кілометрів, хтось невтомно тренується в спортзалі, хтось робить кілометрові запливи, а хтось бігає.  

Герой нашого проекту Олег Шекера - професор, доктор медичних наук, Заслужений лікар України, директор Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика протягом всього свого усвідомленого життя займається бігом на довгі дистанції.

МІСТО. Другим героєм нашого проекту є Київ - місто з давньою історією, одна з найкрасивіших столиць світу.

ПРОЕКТ. У проекті «Той, хто біжить містом», вони - Людина і Місто зустрінуться не вперше, але, на цей раз з благородною метою, в основі якої лежить прагнення авторів проекту підняти інтерес людей до здорового способу життя і, зокрема, до бігу, продемонструвавши, при цьому, ще одну мотивацію. Мотивацію цю подарувало не що інше, як одвічне прагнення людини до пізнання себе та навколишнього світу. Наскрізна дія програми передбачає біг людини вулицями рідного міста. Щонеділі - новий старт, після якого Олег Шекера буде повинен перетнути щонайменше сотні кілометрів вулиць. І так буде доки бігун не перетне всі заплановані дистанції і встановить власний рекорд, який і зафіксує Книга Рекордів на чолі з Валентином Щербачовим. Паралельно, творчою групою проекту будуть створюватися короткі нариси про історію кожної з них. Так поступово з’явиться глобальний відеолітопис стародавнього міста. І це не все. Одна з головних задач, котру поставили перед собою автори проекту - це висвітлення  проблем, пов’язаних з відсутністю в достатній кількості в місті належної інфраструктури для занять бігом та іншими видами спорту. Ціль очевидна - привернути до цього питання максимальну увагу міської влади.

У проекті беруть участь такі відомі постаті як: олімпійські чемпіони Олександр Абраменко, Яна Клочкова, Галина Захарова, Володимир Іванов, Іван Яремчук, Ольга Лящук, Марина Юр’єва, Володимир Оснік, Валентина Гусіна, Микола Подрезан та багато інших, в тому числі і молоді лікарі.

Ми запрошуємо всіх бажаючих співробітників НМАПО імені П. Л. Шупика взяти участь у 15 старті проекту, який відбудеться 22 вересня 2019 року об 11.00 ( збір на сходах біля центрального входу в НМАПО імені П. Л. Шупика.)