Google search

27 вересня 2019 року у м. Києві на базі НМАПО імені П. Л. Шупика, вул. Дорогожицька, 9, (аудиторія 401), відбудеться перший науково-практичний семінар з міжнародною участю (Королівський коледж, Великобританія) «Сучасні аспекти і міжнародна стратегія післядипломної освіти, професійне регулювання і встановлення стандартів в гістопатології».

Для участі в семінарі просимо звертатись за адресою:

[email protected], або за телефоном  +38 096 712 23 42 – доцент Руденко Світлана Олександрівна. 

Коротка інформація про Королівський коледж

Королівський коледж патологоанатомів Сполученого Королівства є професійною організацією-членом, яка керує всіма питаннями, пов'язаними з наукою і практикою патології в Сполученому Королівстві.

Коледж є відповідальним закладом у Сполученому Королівстві, який контролює післядипломну підготовку патологоанатомів, що працюють у 17 різних спеціальностях (клітинна патологія, гематологія, клінічна біохімія, медична мікробіологія тощо) і сприяє розумінню патології клінічних спеціальностей, а також співпрацює та підтримує колег-патологів та науковців у таких галузях, як розробка та підтримка високих стандартів у сфері освіти, навчання, аудиту та досліджень в патологічної анатомії.