Google search

З 09 вересня 2019 у Вінницькій обл. на базі Хмільницької ЦРЛ кафедрою медицини праці, психофізіології та медичної екології розпочато проведення 1-місячного очно-заочного циклу тематичного удосконалення «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення» (куратор циклу – доц. Л. Закрутько). На циклі навчається 32 лікаря, що працюють у закладах охорони здоров’я району.

Під час циклу слухачі набувають нові знання щодо організації проведення медичних оглядів та експертиз працюючого населення, ознайомлюються зі змінами, які відбуваються з липня 2019 р. у системі росзлідування професіних заворювань, поглиблюють знання з профілактики, скринінгу та діагностики професійних та виробничо-зумовлених захворювань, відпрацьовують практичні навички з організації та проведення медичних оглядів осіб, які працюють у шкідливих умовах праці тощо.  

Набуття слухачами сучасних знань та навичок з питань медицини праці дозволить значно покращити медичне обслуговування працівників Вінницької обл.