Google search

10 вересня 2019 р. представники НМАПО імені П.Л. Шупика взяли  участь у лекції для науковців та освітян «Міжнародні проекти, конкурси та гранти в Україні» на тему «Програма Горизонт-2020 та її останні конкурси за напрямом «Здоров’я, демографічні зміни та добробут».

Спікерами було здійснено коротку характеристику програми Горизонт-2020, акцентовано увагу на способи пошуку проектів, у т.ч. на роботу з порталом ЄК, пошук партнерів, охарактеризовано типи проектів. Також було надано перелік відкритих і очікуваних проектів за цим напрямом, а також проанонсовано наступну програму ЄК – Горизонт Європи.
За словами спікерки (Ольга Гороховатська, представник НКП «Здоров’я, демографічні зміни та добробут»), найбільш перспективними темами для подання проектів на Горизонт-2020 є персоналізована медицина, інновації в охороні здоров’я, інтегрована допомога, вивчення ролі довкілля у формуванні стану здоров’я.

Подальшу інформацію про участь у Горизонт-2020 можна отримати безпосередньо в національному консультаційному пункті програми Горизонт-2020 за напрямком «Здоров’я, демографічні зміни та добробут». Електронна пошта: [email protected], тел.239 65 41.