Google search

Вельмишановні колеги!

Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, ГО «Всеукраїнська асоціація кардіологів України», ДУ «Національний науковий центр «Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска» НАМН України», Всеукраїнська асоціація кардіологів України запрошують Вас взяти участь у роботі XX Національного конгресу кардіологів, що відбудеться в Києві 25 – 27 вересня 2019 р.

Основне послання Конгресу — коморбідність в кардіології. Проблема буде розглянута з позицій мультидисциплінарного підходу до визначення та діагностики коморбідних станів та можливих напрямків лікування. У рамках Конгресу будуть проведені спільне засідання аритмологів країн Східної та Центральної Європи, спільне засідання Європейського товариства з атеросклерозу, Українського товариства з атеросклерозу та Польської ліпідної асоціації. Ви зможете ознайомитися з останніми досягненнями науки в лекціях провідних вчених-кардіологів з Польщі (M. Banach — президент Польскої ліпідної асоціації, M. Chudzik PhD — заступник директора комісії з освіти Європейської асоціації аритмологів), Литви (проф. V. Sapoka — голова клініки внутрішніх хвороб, сімейної медицини та онкології при медичному факультеті Вільнюського університету, проф. Z. Petrulioniene –президент Товариства атеросклерозу Литви), Вірменії (проф. С.В. Григорян — президент Вірменської асоціації ритму серця), США (в режимі on-line Dr. Mikhail N. Kosiborod, Dr.Med.Sci. — директор групи кардіометаболічних досліджень Інституту Святого Луки, Канзас-Сіті). Складні клінічні випадки будуть представлені в секції «Школа практикуючого лікаря» та «Клінічні аспекти невідкладних станів в кардіології». Також під час Конгресу для лікарів із спеціальності «Загальна практика — сімейна медицина» буде прочитано курс лекцій «Кардіологія для сімейних лікарів» та курс «Базисні основи аритмології». Вже стало традицією проведення конкурсу наукових робіт молодих вчених та обговорення стендових доповідей. Завершиться Конгрес Генеральною асамблеєю Всеукраїнської асоціації кардіологів України. Ми впевнені, що Конгрес дасть можливість тісного наукового спілкування, професійного зростання та соціальної взаємодії всіх учасників. Протягом цих днів спілкування делегатів та гостей Конгресу обіцяє бути інформативним та корисним.

З повагою, Президент Асоціації кардіологів України,
Віце-президент НАМН України академік НАМН України,
професор В. Коваленко  

Конгрес буде проходити в НСК «Олімпійський»
(вул. Велика Васильківська, 55 - метро Олімпійська, Палац спорту) 

Конгрес проводиться згідно реєстраційного посвідчення №424 УкрІНТІ від 10.09.2018р., щодо заходів затверджених на 2019р. МОЗ та НАМН України

Переглянути програму у PDF