Google search

12 вересня 2019 р. науково-педагогічні працівники та слухачі циклу тематичного удосконалення «Організація і порядок надання спеціалізованої профпатологічної допомоги» кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології безкоштовно взяли участь в одноденному семінарі-практикумі «Новий порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві».

Семінар-практикум організований журналом «Охорона праці» та ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН України» і був присвячений питанням практичної імплементації Постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» від 17 квітня 2019 р. № 337, який набрав чинності 01.07.2019 р.

Під час заходу слухачі ознайомились з новими правовими основами та обговорили практичні аспекти розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, обговорили проблемні питання щодо міжвідомчої координації діяльності служб охорони праці й гігієни праці Держпраці України та профпатологічної служби МОЗ України.

Осучаснення навчального процесу на кафедрі, за рахунок поєднання формальной та неформальної освіти, стало можливим задяки багаторічній  співпраці з журналом «Охорона праці» та ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН України».

«Неформальна освіта – це освіта, яка здобувається, як правило, за освітніми програмами та не передбачає присудження визнаних державою освітніх кваліфікацій за рівнями освіти, але може завершуватися присвоєнням професійних та/або присудженням часткових освітніх кваліфікацій» [Закон України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-VIII].