Google search

13 вересня 2019 р. завідувач кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології проф. Д. Варивончик взяв участь в Першому міжнародному форумі людського капіталу «Україна майбутнього», який проходив в межах Соціального проекту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного», в Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Місія Міжнародного форуму людського капіталу «Україна майбутнього» – запустити в Україні ефективний «соціальний ліфт» шляхом реалізації концепції Навчання впродовж життя (Life Long Learning) для реалізації українців у своїй державі, зупинення масового від’їзду у пошуках кращої долі в інші країни, та створення можливості повернення додому співвітчизників, які наразі працюють за кордоном.

Спікери Форуму – провідні експерти з питань освіти, цифрових технологій та людського капіталу з Литви, Німеччини,  США, Швеції  та України дали свої відповіді на актуальні питання сучасної освіти: «Як досягти успіху в Україні завдяки власним знанням, навичкам та здібностям?», «Чому важливо продовжувати навчатись після школи та університету?», «Коли ми зупинимо масову імміграцію талановитих співвітчизників в інші країни?».

Набуті знання дозволяють переглянути стратегію та тактику освітнього процесу, що реалізується на кафедрі.