Google search

Завідувач і доцент кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки професор Олег Щербина та Сергій Макеєв у складі організаційного комітету 9 - 10 вересня представили Академію на науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні досягнення ядерної медицини», що внесена до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, наукових семінарів, які проводитимуться у 2019 році» в м. Хмельницький.

Конференцію відкрила президент Українського товариства фахівців з ядерної медицини професор Оксана Солодянникова. З вітаннями також виступив професор Олег Щербина. Серед учасників конференції були як провідні науковці, так і молоді вчені зі всіх регіонів України та Республіки Білорусь і Чеської Республіки.

Науково-педагогічні працівники кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки - д.мед.н. Сергій Макеєв і к.мед.н. Юлія Северин виступили з цікавими доповідями, що викликало жваву дискусію та обговорення.

Використавши слушну нагоду, професор Олег Щербина провів нараду завідувачів кафедр радіологічного профілю закладів (факультетів) післядипломної освіти України, на якій було розглянуто організаційні питання подальшого розвитку радіологічних дисциплін у світлі європейських вимог.

Особливістю конференції стало проведення сателітного симпозіуму від виробників обладнання та радіофармацевтичних препаратів і екскурсії у фортецю Меджибіж - одну з найбільших і найдавніших фортифікаційних споруд України.

Наступну конференцію фахівців із ядерної медицини вирішено провести у м. Камянець-Подільський у вересні 2020 року.