Google search

17 вересня 2019 року відбулось урочисте відкриття X Ювілейної міжнародної виставки обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo – єдиної в Україні виставки, в межах якої представлений весь процес фармацевтичного виробництва – від розробки субстанцій та контролю якості сировини, обладнання для виробництва фармацевтичних препаратів і пакувальних технологій до транспортування, зберігання лікарських засобів.

В межах проведення виставки відбувся Міжнародний фармацевтичний конгрес – унікальна платформа для об’єднання теорії та практики процесів виробництва.

Це сучасний формат організації зустрічей і заходів, які об’єднують провідних фармацевтичних виробників і компанії, які представляють обладнання та сировину для виробництва лікарських засобів, медичних виробів, косметологічної продукції, БАДів, а також обладнання для упаковки і відстеження, для контролю якості продукції. Конгрес внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться в 2019 році», затвердженому НАМН і МОЗ України. Учасники науково-практичних заходів Конгресу отримали Сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

Основними напрямами роботи конгресу були ефективне фармацевтичне виробництво, розвиток фармацевтичної індустрії, інформаційні технології в фармацевтичному виробництві, системи життєзабезпечення підприємства, додаткове обладнання та витратні матеріали, медичні вироби в номенклатурі фармацевтичних виробників, БАДи в лінійці продукції фармацевтичних підприємств, фармацевтичне виробництво та виробництво косметичних засобів: точки дотику, навчання та підготовка персоналу.

Від Академії в конгресі взяли участь професори В. Трохимчук, Л. Давтян, Р. Коритнюк, А. Кабачна, Т. Буднікова, доценти С. Убогов та В. Гульпа. З доповідями виступили професор А. Кабачна («Впровадження формулярної системи у закладах охорони здоров’я та визначення їх потреби у лікарських засобах в умовах сучасної національної стратегії охорони здоров’я»), професор Л. Давтян («Загальні принципи фармацевтичної розробки лікарських засобів. Вимоги до досліджень з фармацевтичної розробки рідких та м’яких лікарських засобів»), професор Р. Коритнюк («Антропософські ліки»), професор Т. Буднікова («Доступність виконання та прозорості регуляторних процедур у фармацевтичному секторі»).