Google search

Вельмишановні колеги!

ГО «Асоцiацiя акушерiв-гiнекологiв України» повідомляє, що 3 - 4 жовтня 2019 року в м. Києві (вул. Хрещатик 2, Український дім) планується проведення Пленуму Асоціації акушерів-гінекологів України та науково–практичної конференції з міжнародною участю «Акушерство та гінекологія: актуальні та дискусійні питання».

Захід внесено в «Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково – практичних конференцій, які проводитимуться у 2019 р.» (№ 305), затверджений МОЗ та НАМН України.

Організаторами заходу є: Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України», Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика та Український державний інститут репродуктології, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені Академіка О. М. Лук’янової НАМНУ». В рамках конференції будуть представлені доповіді провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців в галузі акушерства та гінекології.

Плануються до розгляду наступні питання: досягнення та проблеми репродуктивної медицини; проблемні питання акушерства в Україні в сучасних умовах; аналіз материнської смертності та шляхи її зниження; перинатальна медицина та медицина плода; досягнення та проблеми гінекології; невідкладні стани в акушерсько–гінекологічній практиці: сучасні підходи до діагностики та надання допомоги; сучасні аспекти екстрагенітальної патології; інтенсивна терапія та анестезіологія в акушерсько-гінекологічній практиці; інноваційні хірургічні технології в гінекологічній клініці; проблемні питання онкогінекології; жіноче здоров’я у різному віці; проблеми організації, навчання, підвищення кваліфікації, міждисциплінарної взаємодії в акушерстві та гінекології.

Це найпотужніший науково-освітній захід, який щороку збирає понад 1000 учасників і підготовка до якого триває весь рік.

Участь у даному дводенному форумі рівноцінна відвідуванню щонайменше 10 менш масштабних вузькотематичних заходів, адже у нас представлено більше 10 тематичних секційних засідань (більше 200 доповідей), які для Вас підготували і проведуть провідні акушери-гінекологи країни, окреме засідання, вже традиційно, за участі провідних представників міжнародних організацій FIGO та EBCOG, секція молодих вчених України, Латвії, Португалії, Польщі та інших країн. Буде проведено кілька майстер-класів, онлайн-включення з операційних та презентації з відеоматеріалами провідних хірургів України.

І нарешті сенсація сезону – окрема секція, яку самостійно організує та проведе загадкова та інтригуюча група з соціальної FB  «АКУШЕРСТВО ТА ГІНЕКОЛОГІЯ, ОБГРУНТОВАНІ ДОКАЗАМИ» - вперше в реалі.

Серед наших доповідачів – найяскравіші і найхаризматичніші зірки вітчизняного акушерства, гінекології та репродуктології.

У холах буде організована виставка фармацевтичної продукції, медичної техніки та виробів медичного призначення, медичної літератури.

До участі запрошуються головні (позаштатні) спеціалісти з акушерства та гінекології управлінь (головних управлінь) охорони здоров’я ОДА, Київської міської державної адміністрації, практичні лікарі, представники профільних кафедр медичних університетів, академій та інститутів МОЗ та НАМН України.

Більше ніде Ви не зможете за 2 дні ознайомитись з таким величезним обсягом інформації, а до того ж отримати сертифікат, що надає 10 балів до атестаційного портфоліо.

ЧЕКАЄМО НА ВАС! ПОСПІШАЙТЕ РЕЄСТРУВАТИСЬ, КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ ОБМЕЖЕНА!

Дізнатись більше про захід та заповнити форму реєстрації Ви зможете на сайті ГО «Асоцiацiя акушерiв-гiнекологiв України»

Запрошення (у PDF)