Google search

27 вересня 2019 року у м. Києві на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 401 (4 поверх адміністративного корпусу) проводитиметься Перший науково-практичний семінар з міжнародною участю «Сучасні аспекти та міжнародна стратегія післядипломної освіти, професійне регулювання і встановлення стандартів у гістопатології».

Для участі в семінарі просимо звертатись до доцента кафедри патологічної анатомії Руденко Світлани Олександрівни: [email protected]; +38 096 712 23 42.

 

Довідкова інформація про Королівський коледж

Королівський коледж патологоанатомів Сполученого Королівства є професійною організацією-членом, що керує всіма питаннями, пов'язаними з наукою та практикою патології у Сполученому Королівстві.

Коледж є відповідальним закладом у Сполученому Королівстві Велика Британія, що контролює післядипломну підготовку патологоанатомів, які працюють у 17 різних спеціальностях (клітинна патологія, гематологія, клінічна біохімія, медична мікробіологія тощо) та сприяє розумінню патології клінічних спеціальностей, а також співпрацюють і підтримують колег-патологів та науковців у напрямах розроблення та підтримки високих стандартів у сфері освіти, навчання, аудиту та досліджень у патологічної анатомії.