Google search

17 вересня відбулося засідання Кардіоклубу та Клубу сімейного лікаря НМАПО імені П.Л. Шупика та ГО «Асоціація серцево-судинної допомоги сімейної медицини» у м. Хмельницький.  160 лікарів Хмельниччини зібралися для підвищення свого професійного рівня з питань кардіології.

Що найголовніше в роботі кардіолога? Швидко та професійно надати кваліфіковану допомогу. Врятувати життя людині. Тому всі лікарі були запрошені відпрацювати навички з серцево-легеневої реанімації на тренажері з контролем кровопостачання під керівництвом асистента кафедри кардіології В. Несукая.

Які питання розбиралися? Нові рекомендації з хронічного коронарного синдрому (професор М. Долженко), питання неврології у хворого з артеріальною гіпертензією (д.мед.н. Г. Радченко), лікування коморбідної патології у хворого з АГ (доцент І. Давидова).


Професія лікаря вимагає щоденного навчання. Наука рухається вперед. Тому виїзні навчальні заходи так важливі для лікарів України.

 

Дякуємо Хмельниччині за теплу зустріч та активних до навчання лікарів. Велика подяка головному терапевту ДОЗ Аліні Костенко за чудову організацію заходу.