Google search

2 жовтня 2019 року у м. Вінниця відбулась науково-практична конференція «Медичні стандарти лікування внутрішніх хвороб у клінічній практиці сімейного лікаря».  Організаторами виступили МОЗ України, НМАПО імені П.Л. Шупика, ДОЗ Вінницької ОДА, науково-практичний журнал «Сімейна медицина». Захід, який  акредитовано Європейською акредитаційною радою з безперервної медичної освіти U.E.M.S. – EACCME згідно з міжнародними стандартами, відвідало понад 300 чоловік.

З доповіддю «Безперервна медична освіта на сучасному етапі» виступив проректор з науково-педагогічної роботи НМАПО імені П.Л. Шупика професор О. Толстанов.

Від Академії також виступила доцент кафедри фтизіатрії та пульмонології Л. Юдіна з доповідями: «Кашель, як симптом ГРЗ. Як допомогти пацієнту?», «Пріоритети в лікуванні дихальних шляхів: давайте обговоримо. Національна стратегія антибіотикотерапії хворих на негоспітальну пневмонію на амбулаторному етапі» та «Імплеменація рекомендацій по веденню пацієнтів з загостренням бронхіальної астми в клінічну практику».

Доповіді викликали великий інтерес та жваве обговорення. Учасникам конференції було вручено сертифікати.