Google search

12 вересня деканат факультету підвищення кваліфікації викладачів (ПКВ) провів щорічну вступну конференцію лікарів-інтернів, які щойно вступили на навчання в інтернатурі на кафедрах факультету.

Відкриваючи конференцію декан факультету ПКВ Лариса Бабінцева привітала лікарів-інтернів із вступом в інтернатуру, зупинилася на віхах становлення та розвитку НМАПО імені П. Л. Шупика, повідомивши про 100-річний ювілей та невелику, але значну дату для факультету – його 25-річчя, що відбулись у 2018 році.

Також декан ознайомила присутніх із особливостями реформування системи післядипломної медичної освіти в Україні та новими нормативно-правовими документами щодо безперервного професійного розвитку. Розповіла про структуру факультету, Правила внутрішнього трудового розпорядку, поінформувала про можливості, що надає Академія для самонавчання. Особливу увагу декан приділила онлайн підготовці лікарів-інтернів до складання іспиту Крок-3 відповідно до наказу від 14.04.2016 № 1431 та інструкції, продемонструвавши особливості реєстрації та роботи в системі управління навчанням «Ilias».

У конференції взяла участь завідувач сектором інтернатури Олександра Кирпач, яка наголосила на основних завданнях інтернатури, можливостях очної і заочної частин навчання та відповіла на запитання лікарів-інтернів.

Про діяльність студентського самоврядування факультету та Академії колегам повідомив його голова Олександр Савицький, закликавши взяти активну участь у виборах нового голови та заходах органу самоврядування.

На зустрічі також були присутні куратори циклів навчання лікарів-інтернів і відповідальні на кафедрах факультету за навчально-методичну роботу.