Google search

Дорогі колеги, шановні друзі!
Ми раді вітати кожного з вас у Києві на третій Міжнародній конференції «Реконструктивна хірургія серця», яка відбудеться 24 - 25 жовтня 2019 року в готелі Хаятт Рідженсі.

Ця подія - унікальна можливість вже сьогодні дізнатися про останні тенденції та процеси в кардіоторакальній хірургії. Ви зможете брати активну участь у дискусіях та  лекціях провідних світових хірургів і вчених з Північної Америки, Японії  та Європи.

Дводенна програма спеціально розроблена для хірургів, кардіологів, анестезіологів, спеціалістів з рентгенендоваскулярних методів діагностики і лікування, функціоналістів, перфузіологів, ординаторів та стажерів, які цікавляться серцевою хірургією і транспланталогією. Сподіваємося, що делегати зможуть не лише дізнатися про поточні досягнення в лікуванні захворювань серця, але й будуть насолоджуватися живим і безпосереднім спілкуванням з доповідачами  у відкритій і дружній манері. Ми впевнені, що ця нова та надзвичайно інноваційна конференція забезпечить відвідувачам доступ до найвищого рівня освіти з метою покращення якості та ефективності лікування пацієнтів.

Організаторами конференції виступають: ДУ «Інститут серця МОЗ України», кафедра кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій НМАПО імені П.Л. Шупика, UACEST (ВСЕУКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології) Фундація Калангоса.

Посилання для реєстрації:

http://www.heart.kiev.ua/rekonstruktivna-hirurgiya-sertsya-iii-mizhnarodna-konferentsiya/