Google search

3 жовтня 2019 р. співробітники Інституту сімейної медицини – професор Людмила Хіміон, професор Тетяна Марушко, д. мед. н. Геннадій Чуприна на чолі з директором Інституту професором Олегом Шекерою відвідали місто Прилуки в межах розвитку співробітництва НМАПО імені П. Л. Шупика з територіальною громадою, навчальними закладами та лікувальними установами м. Прилуки Чернігівської області.

Під час ділової поїздки було проведено ряд плідних зустрічей, які присвячені обговоренню взаємовигідного співробітництва, з адміністрацією і колективом Центральної міської лікарні, медичного коледжу, представниками громади.

На зібранні лікарського колективу Центральної міської лікарні професор Олег Шекера зробив інформативну доповідь про широкі освітні можливості Академії та Інституту сімейної медицини, а також важливих питань щодо реформування системи післядипломної освіти і підвищення кваліфікації лікарів, нових вимог до атестації лікарів різних спеціальностей.

Під час зустрічі з колективом лікарні Людмилою Хіміон, Тетяною Марушко, Геннадієм Чуприною було надано детальну інформацію щодо навчальних циклів для лікарів із застосуванням різних форм навчання (дистанційне, очне, заочне) за актуальною клінічною тематикою, які проводяться на підпорядкованих їм кафедрах. Велике зацікавлення аудиторії викликала інформація щодо навчальних циклів з елементами дистанційного навчання та можливістю організації телемедичного консультування лікарів закладу спеціалістами НМАПО імені П. Л. Шупика.

У теплій дружній атмосфері пройшли також зустрічі з колективом і студентами медичного коледжу, які висловили глибоку повагу своєму земляку – Олегу Шекері, - за увагу до потреб і допомогу у вирішенні проблем навчального закладу, зокрема – формування бібліотеки навчальних посібників. Співробітників Академії ознайомили із системою навчання і виховання студентів, тренінговими класами, музеєм навчального закладу.

Важливим результатом поїздки стало підписання угод про співробітництво НМАПО імені П.Л. Шупика та лікувальними і навчальними установами м. Прилук на організацію і проведення освітніх заходів.