Google search

Протягом 5.09 - 4.10.2019р. кафедра управління охороною здоров`я проводила  місячний цикл стажування для керівників підприємств, установ та організацій охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я», які підтверджують звання лікар-спеціаліст згідно навчальної програми «Організація і управління охороною здоров'я».

В умовах реформування медичної галузі країни працівники системи охорони здоров'я постійно зустрічаються з новими складними завданнями, вирішення яких вимагає чіткого та глибокого розуміння організаційних та управлінських принципів фінансової та господарської діяльності медичних закладів. Зокрема, це питання реформування форм власності медичних закладів і особливості діяльності в них, розробка ефективного бізнес-плану функціонування медичного підприємства, формування ціноутворення медичних послуг, прибутковості медичної діяльності, інформаційного забезпечення, маркетингової політики  тощо. Слухачі прослухали навчальний курс, склали заліки та іспити і отримали посвідчення та сертифікати, які підтверджують звання лікар-спеціаліст згідно навчальної програми стажування «Організація і управління охороною здоров'я».
Відбулася заключна  конференція для слухачів за участю  колективу кафедри управління охороною здоров`я. Завідувач кафедри професор  В. Михальчук привітав слухачів з успішним завершенням навчання та побажав ефективного використання отриманих знань в своїй подальшій практичній діяльності. До привітань приєдналися професор Н. Гойда та інші науково-педагогічні працівники кафедри.