Google search

З 15 жовтня 2019 р. у Київській обл., на базі Переяслав-Хмельницької ЦРЛ, кафедрою медицини праці, психофізіології та медичної екології розпочато проведення одномісячного очно-заочного циклу тематичного удосконалення «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення» (куратор циклу – ст. виклад. П. Безвербний). На циклі навчається 35 лікарів, що працюють у закладах охорони здоров’я району.

Під час циклу слухачі набувають нові знання щодо організаційних змін, які відбуваються у системі медичних оглядів працюючого населення, згідно з вимогами Держпраці України, поглиблюють знання з профілактики та критеріїв експертного встановлення професійних та виробничо-зумовлених захворювань, відпрацьовують практичні навички з організації та проведення медичних оглядів працюючих у шкідливих умовах праці тощо.  

Набуття слухачами сучасних знань та навичок з питань проведення медичних оглядів та експертиз працюючих дозволить значно покращити медичне обслуговування та профілактику професійної патології серед працівників Київської обл.