Google search

З 18 по 20 жовтня 2019 року в місті Одеса відбулась «Конференція #Подоманія для закоханих в Подологію». У програмі конференції було 11 спікерів з різних країн світу. Розглядалися міждисциплінарні підходи до лікування захворювання стоп, взаємозв’язку лікарських препаратів, бізнес-концепцій, тайм-менеджмент, ведення соціальних мереж в інтернеті.

Співробітники кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика виступили  19 жовтня 2019 року з доповіддю на тему: «Екзостози в практиці Подолога», в якій розповіли про техніки оперативних втручань при піднігтьових екзостозах. Була проведена порівняльна характеристика світових методів лікування екзостозів з авторськими методиками колективу кафедри.

Показані види екзостозів, показання, протипоказання, ускладнення після оперативних втручань. Розглянуті схеми медикаментозного супроводу хворих на екзостоз до та після оперативного втручання.

Дана доповідь викликала жваву дискусію серед спільноти конференції. Колектив кафедри сподівається, що такі конференції стануть щорічними.