Google search

31  серпня 2019 року колектив кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика взяв участь в забігу Legion Run. Здоровий спосіб життя є прерогативою не тільки наших пацієнтів, а також і співробітників кафедри, тому колектив вирішив, що участь в таких заходах буде щорічною та кількість учасників буде збільшуватися. Всі ж знають приказку, що в здоровому тілі здоровий дух.

А тепер трохи детальніше про сам  забіг. Legion Run - найбільший забіг з перешкодами у Південно-Східній Європі.

Незважаючи на те, що Legion Run був створений всього лише декілька років тому, кількість  заходів по всьому світу невпинно зростає і щоразу ми маємо все більше охочих взяти у ньому участь. Цю цікаву і незабутню спортивну пригоду вже встигли побачити на 3-х континентах та у 12-ти країнах світу.

Legion Run – це набагато більше ніж просто забіг, це - життєвий досвід. Ми обіцяємо захоплюючу, брудну, веселу пригоду, яка дасть вам та вашим друзям заряд адреналіну на дні, тижні і, навіть, - роки.

Під час забігу Ви будете бігати, стрибати, повзати, прискорюватись, допомагати та підтримувати інших легіонерів. Адже наші перешкоди розроблені для того, аби випробувати межі вашого розуму та тіла, загартувати дух, допомогти вам знайти нових друзів, а також через веселу гру здобути навички ефективної командної співпраці. Ви будете гратися в болоті, як діти, і пересікати фінішну пряму. Можливо, ви навіть отримаєте подряпини, але переконуємо - ви будете посміхатися.  І до фінішу дійдете зовсім іншими - зміненими.