Google search

Колектив кафедри хірургії та судинної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика отримав подяку від адміністрації Київської міської клінічної лікарні № 8.

Впродовж багатьох років цей медичний заклад є основною клінічною базою кафедри хірургії та судинної хірургії.

Поряд з активною лікувальною роботою  здійснюється активне впровадження наукових розробок та кафедральних інновацій в хірургічну діяльність закладу (біоелектрозварювання, розширення спектру лапароскопічних, ендоскопічних та гібридних операцій, протокол хірургії швидкого відновлення).

Конструктивний та плідний діалог з адміністрацією закладу в особі головного лікаря – заслуженого лікаря України професора А. Пілецького, його заступників – к. мед. н. С. Плахотнік, Т. Кольцова, В. Сіряченко, Б. Легінь дозволяє проводити регулярні тематичні майстер-класи, науково-практичні та клінічні конференції, навчальні та практично-орієнтовані семінари, що сприяє підвищенню професійності та кваліфікації співробітників.

Колектив кафедри вдячний за активну підтримку, плідну співпрацю та високий рівень доброзичливої комунікації з боку адміністрації та колективу лікарні, і розраховує на подальшу конструктивну діяльність з метою надання високопрофесійної сучасної медичної допомоги населенню та безперервного професійного розвитку працівників закладу.