Google search

22 жовтня 2019 року в НМАПО імені П. Л. Шупика відбулась зустріч інтернів хірургічного факультету (випуск 2019 року) з представниками адміністрації Академії.

Відкрив конференцію декан хірургічного факультету доцент Володимир Шуба. Привітавши присутніх, він зупинився на основних пріоритетах навчального процесу, що сприятиме зростанню рівня теоретичної і практичної підготовки інтернів. Також він ознайомив присутніх з історією та складом науково-педагогічних працівників кафедр хірургічного факультету, клінічними базами, правилами трудової дисципліни під час навчання, особливу увагу звернув на підготовку до складання інтегрованого тестового іспиту КРОК-3 та закликав інтернів до активної участі в заходах, ініційованих хірургічним факультетом та Академією.

Завідувач сектору інтернатури Олександра Кирпач представила програму навчання в інтернатурі та зазначила, що сумлінна теоретична підготовка та ретельне опрацювання практичних навичок є невід’ємною складовою для самостійної роботи лікарів хірургічного профілю.

Декан факультету підвищення кваліфікації викладачів доцент Лариса Бабінцева звернула особливу увагу інтернів та кураторів циклів з інтернатури на питання моніторингу підготовки до складання  інтегрованого іспиту «КРОК-3» з використанням тренінгової онлайн тест-системи «ILIAS» та основні правила користування нею.

Голова комісії по роботі з інтернами хірургічного факультету професор Олександр Мовчан докладно зупинився на підготовці до складання інтегрованого іспиту КРОК-3 та підкреслив важливість участі інтернів у науково-практичних конференціях, тренінгах, що сприятиме підвищенню як теоретичної підготовки, так і розширенню арсеналу практичних навичок.

З привітальним словом виступив заступник декана хірургічного факультету доцент Роман Остапчук та побажав інтернам наснаги та подальшої плідної праці.