Google search

Відповідно до плану роботи кафедри клінічної лабораторної діагностики та за результатами моніторингу якості освітньої діяльності, що здійснюється деканатом факультету підвищення кваліфікації викладачів, 18 жовтня відбулась навчально-методична нарада за участі декана факультету Лариси Бабінцевої.

На нараді розглянуто поточні питання діяльності, внесення змін до навчального календарного плану кафедри на 2020 рік із урахуванням актуальних тематик і попиту на навчальні цикли, обговорено сучасні теми для організації майстер-класів, а також законодавчі зміни та діяльність кафедри з урахуванням виконання постанов КМУ від 21.08.2019 №№ 800, 822, наказу  МОЗ України від 22.02.2019 № 446.

Проаналізовано виконання зауважень за результатами перевірки кафедри в 2018 році, зокрема виконання педагогічного навантаження, оформлення індивідуальних планів науково-педагогічних працівників кафедри, моніторингу виконання рішень навчально-методичних нарад кафедри, журналу взаємовідвідувань занять.

Важливою темою для обговорення стало ведення моніторингу управління ризиками відповідно до запропонованої деканатом у 2018 році таблиці, а також можливостей кафедри доєднатись до впровадження на факультеті системи Інтранет. 

Деканом були надані пропозиції для покращення роботи кафедри з урахуванням запобігання ризиків з усіх напрямів діяльності.