Google search

У НМАПО імені П.Л. Шупика активно впроваджується електронна реєстрація на навчальні курси.
Наразі розпочато пілотний проект до якого долучилось 9 кафедр: хірургії та судинної хірургії; дитячої анестезіології та інтенсивної терапії; кардіології; фізичної та реабілітаційної медицини і спортивної медицини; клінічної, лабораторної імунології та алергології; педіатрії № 1; педіатрії № 2; гастроентерології, дієтології і ендоскопії; педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права (з них реєстрація доступна для перших чотирьох, у інших - з’явиться найближчим часом).

Метою проекту є виявлення вузьких місць електронної реєстрації.

Коли було розміщено інформацію про початок проекту на сторінці Академії у соціальній мережі фейсбук – охоплення посту становило близько 36000 переглядів, що свідчить про затребуваність такої послуги серед наших слухачів.

Над  процедурою реєстрації працює робоча група фахівців Академії і вже протягом року буде доступна повноцінна електронна реєстрація, а наразі - за основу береться досвід залучених кафедр. А також вивчаються запити та потреби слухачів.

Тому на вчену раду Інституту сімейної медицини була запрошена провідний фахівець відділу комунікацій Наталія Василенко, яка ознайомила присутніх зі змістом проекту. Проект викликав значний інтерес членів вченої ради та бажання приєднатись до нього. Але оскільки серед ще неохоплених запитів слухачів саме навчальні цикли з сімейної медицини, то директор Інституту професор Олег Шекера прийняв рішення, що до проекту долучиться кафедра сімейної медицини (завідувач професор Людмила Хіміон).

Тож незабаром – чекайте електронні форми реєстрації ще 6 кафедр.

І дякуємо всім, хто реєструється і бере участь у проекті.