Google search

Протягом 21.10 - 04.11.2019 р.  кафедра управління охороною здоров`я провела  двотижневий цикл тематичного удосконалення (ТУ) для керівників підприємств, установ та організацій закладів охорони здоров’я за напрямком «Управління якістю медичної допомоги, як механізм підвищення її ефективності».

Зазначений цикл проходив в очно-заочному виїзному форматі з елементами дистанційної форми навчання та використанням сучасних мультимедійних технологій. Виявили бажання підняти свій професійний рівень 55 фахівців сфери охорони здоров'я м. Чернігів та області.

Акцентована увага приділена показникам якості наданої медичної допомоги, тенденціям їх розвитку, принципам її управління, відповідності вимогам міжнародних та вітчизняних стандартів, визначення рівня якості наданих медичних послуг та програмам поліпшення  якості  діяльності медичного підприємства на перспективу тощо.

На заключній конференції, що відбулась в м. Чернігів, завідувач кафедри професор  В. Михальчук, професор В. Горачук та завуч  кафедри ст. викладач С. Кошова привітали слухачів із успішним завершенням освітнього процесу та вручили відповідні свідоцтва.

На зазначеній конференції були присутні: Т. Лебєдєва - начальник відділу управління медичними кадрами УОЗ Чернігівської ОДА та А. Жиденко - генеральний директор обласної лікарні, які приєднались до привітань та побажали слухачам ефективного використання набутих знань.