Google search

Починаючи з 2.09 по 1.11.2019 р. кафедра управління охороною здоров`я проводила 2-місячний цикл спеціалізації за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» для керівників підприємств, установ та закладів охорони здоров’я та їх заступників, а також спеціалістів, які є в резерві на керівні посади. Підняли свій професійний рівень понад  120 лікарів із міста Києва та більшості областей України.

Реформування та зміни вітчизняної системи охорони здоров'я, приведення її до  європейських та світових стандартів, ставить перед медичними фахівцями нові складні завдання, без вирішення яких неможливе подальше ефективне функціонування галузі. Тому навчальна програма циклу різнобічна, постійно оновлюються та передбачає наступні основні модулі: державна політика та основи менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційний, фінансовий, організаційний менеджмент, основи маркетингу, питання бізнес-планування, інноваційної діяльності, управління якістю медичної допомоги, психологічні основи управління тощо.

По завершенню навчання слухачі здали тестові завдання. 

В заключній конференції взяли участь завідувач кафедри професор В. Михальчук та професорсько-викладацький склад кафедри, які привітали слухачів з успішним завершенням навчального процесу, вручили останнім  сертифікати лікаря-спеціаліста та побажали успішної професійної діяльності.