Google search

30 - 31 жовтня було знову проведене навчання сімейних лікарів, кардіологів та терапевтів у Львові під егідою кафедри кардіології НМАПО імені П.Л. Шупика та СФУЛТ.

Що було цікавого? 100 лікарів терапевтів та сімейних лікарі отримали знання з НАЖХП у доповіді проф. Є. Склярова, новини з гастротижня у Іспанії про застосування НСЗП проф. О. Бондаренко, застосування нових пероральних антикоагулянтів від к.мед.н. О.Срібної, особливості лікування ендотеліяльної дисфункції проф. М. Долженко, лікування негоспітальноі терапії доц. С. Симонов, дискусія з приводу лікування хворої з гіпертригліцередемією І. Давидової, антигіпертензивна терапія у хворих з захворюванням нирок проф. Г. Радченко.

Який висновок? Мультипрофільний мозковий штурм протягом дня додав практичних знань у клінічний досвід сімейних лікарів.

Дякуємо всім, хто був з нами. Але найвища оцінка нашої роботи - це коли колеги приходять на конференцію. Дякуємо пані професору О. Радченко, що взяла участь у засіданні Кардіоклубу та надала нам професійні поради. Дякуємо професору А. Базилевичу за підняту сучасну проблему з кардіореабілітаціі. Дякуємо всім лікарям, що плідно працювали на майстер-класах. До нових зустрічей, Львів.