Google search

11 жовтня у м. Івано-Франківськ відбулась міжнародна конференція  з ударно-хвильової терапії (Shock Wave UA). Спікерами конференції були Thomas Sterli (Storz Medical), проф. Dr. Ludger Gerdesmeyer (Німеччина), проф. Генріх Герцен (Україна, НМАПО імені П.Л. Шупика).

У конференції взяли участь лікарі з України, Білорусі, Молдови, Литви, Польщі, Чехії. З доповіддю виступив проф. Генріх Герцен, в якій було наведено досвід використання ударно-хвильової терапії у хворих з ушкодженнями і захворюваннями опорно-рухового апарату, також були наведені результати експериментальних досліджень відносно впливу ударно-хвильової терапії на імунну систему, біохімічні маркери кісткової тканини, характер впливу на репаративні процеси в кістковій тканині за даними морфологічних досліджень.

Після доповідей учасники конференції взяли участь у майстер-класах щодо використання ударно-хвильової терапії у хворих з патологією опорно-рухового апарату.

На фото учасники конференції – в центрі проф. Dr. Ludger Gerdesmeyer (Німеччина), справа від нього проф. Thomas Sterli (Storz Medical), проф. Генріх Герцен (Україна, НМАПО імені П.Л.Шупика з лікарями.

На фото проф. Генріх Герцен і проф. Dr. Ludger Gerdesmeyer обговорюють актуальні питання використання ударно-хвильової терапії у хворих з патологією опорно-рухового апарату.