Google search

Нещодавно відбулося суттєве поповнення в науковій школі по ендокринології  та діабетології, яка створена в НМАПО імені П.Л. Шупика під науковим керівництвом завідувача кафедри діабетології член-кореспондента НАМН України професора Бориса Маньковського.

Рішенням Міністерства освіти і науки України присвоєно вчений ступінь доктора медичних наук двом учням професора Маньковського - доценту кафедри діабетології Надії Жердьовій, яка захистила дисертацію в спеціалізованій вченій раді при Науково-практичному центрі ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України та доктору Лілії Могильницькій, яка поєднує практичну роботу в якості лікаря і обласного спеціаліста з ендокринології в Хмельницькому та успішно захистила докторську дисертацію на засіданні спеціалізованої вченої ради при Національному медичному університеті імені Данила Галицького. Також цим же рішенням вчене звання професора було присвоєно Ірині Костицький - професору кафедри ендокринології Івано-Франківського медичного університету, докторська дисертація якої була успішно виконана під науковим консультанством професора Бориса Маньковського.

Наукова школа з ендокринології та діабетології продовжує активно розвиватися, готуючи як молодих, так і досвідчених дослідників.