Google search

19 листопада 2019 року відбулась конференція трудового колективу медико-профілактичного і фармацевтичного факультету за участю проректора з наукової роботи професора Н. Савичук. Начальник відділу кадрів Д. Бригинець. представив трудовому колективу претендента на посаду завідувача кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю професора Д. Кирика.

Бригинець зазначив, що за період конкурсу протягом одного місяця, який відкрито був оголошений в газеті «Ваше здоров’я» № 41 – 42 від 18 жовтня 2019 року та на сайті НМАПО імені П.Л. Шупика на посаду завідувача кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю, надійшла одна заява від професора Д. Кирика. Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. (із змінами) обрання завідувача кафедри проводиться за участю трудового колективу факультету. Д. Бригенець оголосив результати голосування на розширеному засіданні кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю та представив дані з особової справи претендента на посаду завідувача кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю Д. Кирика.

Професор Кирик висвітлив історію становлення та перспективні напрямки розвитку кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю. Основні напрямки роботи: бактеріологія, клінічна мікробіологія, епідеміологія, інфекційний контроль, біобезпека. Запитання професору Кирику задали доценти О. Обертинська та С. Убогов, професори Н. Орлова, І. Дзюблик, Л. Давтян, І. Хоменко, В. Трохимчук, О. Івахно. На всі запитання професор Кирик надав вичерпні відповіді. Професор Дзюбли та професор Орлова відзначили, що професор Кирик є досвідченим фахівцем, науковцем, доброзичлива людина та достойна кандидатура на посаду завідувача кафедрою. Рекомендували підтримати його кандидатуру на посаду завідувача кафедрою мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю. Голова вченої ради, декан, професор В. Трохимчук позитивно оцінив програму перспективного розвитку кафедри. Відмітив професіоналізм керівника. Рекомендував підтримати кандидатуру професора Д. Кирика на посаду завідувача кафедрою мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю. Проректор з наукової роботи, професор Н. Савичук запропонувала вирішити питання голосування щодо кандидатури професора Кирика на посаду завідувача кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю відкритим чи таємним способом. Одноголосно прийнято рішення провести голосування таємним способом. За результатами таємного голосування щодо обрання на посаду завідувача кафедри мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю НМАПО імені П.Л. Шупика Кирика Дмитра Леонідовича трудовий колектив медико-профілактичного і фармацевтичного факультету порушив клопотання перед вченою радою НМАПО імені П.Л.Шупика щодо обрання на посаду завідувача кафедри професора Кирика.

Голова конференції, професор В. Трохимчук, зачитав витяг з протоколу зборів трудового колективу кафедри організації і економіки фармації щодо висунення завідувача кафедри організації і економіки фармації доцента В. Гульпу до складу вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика. Професор Л. Давтян охарактеризувала особисту та професійну компетентність к.фарм.н. В. Гульпи – принциповість, вимогливість, постійний саморозвиток, рішучість та запропонувала висунути його кандидатуру до складу вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика. Доцент С. Убогов відмітив високий професіоналізм В. Гульпи і підтримав висунення його кандидатури до складу вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика. Голова конференції, професор В. Трохимчук підтримав висунуту пропозицію, звернув увагу на особисті якості, такі як: комунікативність, компетентність, цілеспрямованість. Рекомендував підтримати кандидатуру к.фарм.н. В. Гульпи щодо включення його до складу вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика. Трудовий колектив одноголосно постановив порушити клопотання перед конференцією трудового колективу НМАПО імені П.Л. Шупика щодо включення завідувача кафедри організації і економіки фармації доцента Гульпи до складу вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика.