Google search

28 листопада 2019 р. у Президент Готелі (м. Київ) відбулась третя наукова конференція «Міфи та реальність сучасної медицини», організована компанією Sandoz у вигляді телемоста на 24 міста України.

Було розглянуто три блоки питань: «Генералізований тривожний розлад - про що мовчить пацієнт», представлений професором кафедри неврології №1 НМАПО імені П.Л. Шупика Т. Слободін, «Раціональне лікування небактеріальних та бактеріальних ІВДШ в рамках проблеми стримання зростання антибіотикорезистентності» (професор В. Попович) та «Приниципи статинотерапії в світлі рекомендацій 2019 року» (д.мед.н. Л. Міщенко). Модератор заходу – професор Д. Іванов (зав. кафедри нефрології та НЗТ).

Розглянуті теми викликали велику зацікавленність лікарів та створили жваву дискусію. Відповіді на питання лікарів зайняли біля 30% часу наукової зустрічі. Дотримуючись етичних принципів, жодних комерційних назв препаратів озвучено не було. За відгуками лікарів такий формат проведення заходу отримав позитивну оцінку та було запропоновано звернутись до компанії Sandoz про продовження практики його проведення у 2020 році.