Google search

З метою оптимізації навчально-методичного процесу в НМАПО імені П. Л. Шупика 5 листопада поточного року кафедрою іноземних мов був проведений адаптивний он-лайн тест для 18 слухачів циклу тематичного удосконалення «Підготовка до міжнародного іспиту Pearson Test of English General» (PTE General). Адаптивний он-лайн тест (Placement Essential) дав змогу об’єктивно оцінити мовну компетентність за загальною шкалою рівня володіння англійською мовою (the Global Scale of English), оскільки включав різні питання для перевірки всіх видів вмінь та навичок (Reading, Writing, Listening).

Слухачі перевірили свій рівень знань та 9 найкращих з них були зараховані на курс підготовки до складання міжнародного іспиту «PEARSON TEST OF ENGLISH GENERAL».

28 листопада розпочалися заняття на циклі, які триватимуть з листопада 2019 до квітня 2020 рр. Навчання здійснюється досвідченими викладачами к.пед.н. асистентом Л. Михайленко та асистентом Л. Палєй, які брали участь у роботі багатьох міжнародних освітянських форумів, зокрема у «The 3rd Forum for ELT professionals «Reforming Higher Education in Ukraine».

Для всіх, хто зацікавлений у складанні іспиту, нагадуємо, що PTE General (Pearson Test of English General) – це міжнародний екзамен з загальної англійської, призначений для оцінки рівня володіння англійською мовою. PTE General складається з двох частин: письмової (аудіювання, письмо i читання) та усної. Екзаменацiйнi роботи учасників тестування перевіряють квалiфiкованi екзаменатори у Великій Британії. Усний тест проводять сертифiкованi екзаменатори у місцевих центрах тестування i його результати також надсилають у Велику Британію для перевірки. Міжнародний мовний сертифікат PTE General є безстроковим і відкриває шлях до навчання в авторитетних закладах Європи та престижної роботи в Україні та закордоном, а також вільного спілкування з іноземцями.