Google search

З 4-го листопада по 3 грудня 2019 р. кафедра управління охороною здоров`я проводила черговий передатестаційний місячний цикл (ПАЦ) за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» для керівників закладів охорони здоров’я та їх заступників, лікарів-методистів.

На передатестаційному циклі «Організація і управління охороною здоров'я» навчалося  33 слухачі зі стажем роботи за фахом від 5 до 11 років і більше, які репрезентували різні області України та м. Київ. 

Процес реформування медичної галузі України ставить перед працівниками системи охорони здоров'я нові складні завдання, вирішення яких неможливе без оволодіння сучасними знаннями та підходами.

Протягом листопада слухачі поглибили та поновили свої знання з питань державної політики та основ менеджменту в сфері охорони здоров’я, інформаційного, фінансового, організаційного менеджменту, основ маркетингу, управління якістю медичної допомоги, управління медичними закладами різних форм  власності тощо.

Для слухачів ПАЦ 3.12.2019 р. відбулася заключна конференція. Відкрив засідання  завідувач кафедри професор  В. Михальчук, який привітав слухачів з успішним завершенням навчання та побажав ефективно використати набуті знання для розвитку медичної галузі України.

Також виступили професори О. Толстанов, В. Горачук, Н. Гойда,  В. Бугро та інші науково-педагогічні працівники кафедри, які приєднались до вітань професора Михальчука та побажали слухачам результативної праці в системі охорони здоров'я.

З вітальним словом та подякою виступила староста циклу О. Капелька, слухачі Л. Яременко, О. Джам та інші, які подякували колективу кафедри за надані знання, плідну співпрацю та побажали успіхів в подальшій діяльності.

Після завершення навчання слухачі отримали посвідчення про підвищення кваліфікації та відповідний сертифікат, який дає їм право претендувати на відповідну кваліфікаційну категорію.