Google search

19 – 26 листопада 2019 р. співробітники кафедри медичної та лабораторної генетики НМАПО імені П. Л. Шупика  успішно проведели виїзний цикл тематичного удосконалення «Мультидисциплінарна підготовка лікарів різних фахів з питань надання медико-соціальної допомоги особам з синдромом Дауна та членам їх родин». Цикл проводився на базі КЗ КОР «Київської обласної дитячої лікарні» м. Боярка. На циклі навчалось 14 лікарів за фахом педіатрія, неонатологія, кардіоревматологія.

Заняття проходили за новою програмою, яка охоплює обсяг теоретичних і практичних знань за даною тематикою, необхідних для практичної роботи лікарів. Лекційні та семінарські заняття проводилися на високому методичному рівні. До того ж, під час семінарських занять науково-педагогічними працівниками кафедри разом з співробітниками Київської обласної дитячої лікарні було проведено медико-генетичне консультування родин та спільні консиліуми.

Всі слухачі успішно склали залік з теоретичних знань та практичних навичок. Наприкінці лікарі отримали посвідчення встановленого зразка.