Google search

05 грудня 2019 р. в ДУ «Інститут медицини праці імені Ю. І. Кундієва НАМН України» відбулась XXXI щорічна науково-практична конференції молодих вчених «Актуальні питання гігієни праці та професійної патології», приурочена до 91-ї річниці Інституту.

Основними напрямками конференції були теми: збереження здоров’я працюючих різних сфер діяльності; медицина праці і професійні захворювання; методи визначення професійних та екологічних ризиків, оцінка та управління; інноваційні технології профілактики, діагностики, лікування і реабілітації хворих на професійні захворювання.

Конференцію відкрила актова промова завідувача кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології НМАПО імені П. Л. Шупика проф. Д. Варивончика, яка була присвячена одній з найбільш актуальних медико-екологічних проблем сьогодення: «Глобальні кліматичні зміни: нові виклики для медицини праці». З презентацією доповіді можна ознайомитись за посиланням.

Більш детально з медико-екологічними проблемами сьогодення та шляхами їх вирішення можна ознайомитись під час навчання на циклах  тематичного удосконалення, які проводить кафедра медицини праці, психофізіології та медичної екології у 2020 році.