Google search

07 – 11 листопада 2019 р. в м Х’юстон, США, відбулася щорічна конференція Американського коледжу алергії, астми та імунології (ACAAI).

Професор кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології Юрій Бісюк взяв участь з доповіддю «Клінічні параметри, шкірні тести та цитокінові профілі у пацієнтів з ендогенним та екзогенним атопічним дерматитом» на конференції, що дало змогу представити результати наукової роботи кафедри за останні 3 роки. Під час конференції були проведені зустрічі з провідними вченими в галузі імуногенетики та персоналізованої медицини бронхіальної астми, алергічного риніту та атопічного дерматиту.

Під час візиту в США професора Юрія Бісюка було вибрано членом міжнародної колегії провідного американського журналу «Allergy and Asthma Proceedings», який входить до міжнародної бази Scopus.

Отриманий досвід та інформація буде впроваджена на циклах тематичного удосконалення «Алергологія: новітні методи діагностики, лікування, алергенспецифічної імунотерапії, імунореабілітації та профілактики», «Лабораторна імунологія», які викладаються на кафедрі клінічної, лабораторної імунології та алергології НМАПО імені П.Л. Шупика.