Google search

Кафедра клінічної, лабораторної імунології та алергології взяла участь у науково-практичній  конференції «Інновації в алергології та імунології», яка відбулася  5 - 6 грудня 2019 року в місті Львів.

Конференція організована Українським товариством фахівців з імунології, алергології та імунореабілітації (УТІАІ) та Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького.

У процесі роботи конференції, серед ряду інших актуальних питань,  були розглянуті тематики: міжнародні стандарти діагностики та лікування алергічних захворювань згідно погоджувальних документів ARIA 2019 та GINA 2019; сучасні методи діагностики для раннього виявлення та контролю над лікуванням бронхіальної астми; актуальні питання молекулярної алергології в діагностиці алергічних захворювань у дітей та дорослих; нові можливості у лікуванні атопічного дерматиту та інше.

Також були проведені: симпозіум «Бронхіальна астма та інші імунозалежні хвороби дихальної системи»; круглий стіл «Біосиміляри в ревматології»;  майстер-клас «Впровадження реєстру ПІД в Україні»; практикум з алергології «Нові технології в практику».

З доповіддю «Нові аспекти харчової алергії» виступив професор, завідувач кафедри клінічної, лабораторної імунології та алергології Віктор Літус.