Google search

CELTA – популярний і професійний іспит для викладачів англійської мови. Під час навчання і роботи над отриманням сертифікату CELTA можна поліпшити свій рівень мови і викладання в автентичному середовищі. Метою програми є мотивація слухачів до використання ситуативних, критичних підходів, які засновані на оригінальному досвіді британців, їхніх уявленнях та цінностях. Курс є живим, інноваційним, складним і захоплюючим.

CELTA пропонує методику мовного аналізу, що дозволяє ефективно викладати англійську мову на усіх рівнях; навчає принципам комунікативного викладання; пропонує практичні навички викладання мови для дорослих; дає можливість застосування нового досвіду на практиці; додає впевненості в застосуванні та викладанні англійської мови.

Обов’язковою умовою для зарахування на курс є наявність кваліфікації, що дозволяє навчати англійської на різних рівнях (мінімум С1 CEFR) та наявність кваліфікації, яка дає право викладати у закладах вищої освіти.  

Асистент кафедри іноземних мов Тетяна Пилип пройшла курс підвищення кваліфікації (120 годин) для викладачів англійської мови на базі Міжнародного мовного центру у Києві (International Language Center) та отримала міжнародний сертифікат Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults), який є престижною кембриджською кваліфікацією, що дає право викладати англійську мову, як іноземну у всьому світі.