Google search

Починаючи з 2016 року кафедра іноземних мов проводить підготовку докторів філософії (PhD) в аспірантурі за новою програмою «Англійська мова Upper Intermediate». Загальний обсяг програми складає  240  академічних годин, з них: 200 годин відведено на аудиторні практичні заняття на засвоєння лексичного, фонетичного, граматичного матеріалу, включно з практикою аудіювання; 40 годин – на самостійне опрацювання лексичного та граматичного матеріалу на задану тематику.

Мета підготовки полягає у вдосконаленні комунікативної компетентності з англійської мови на рівні, що необхідний для розв’язання комплексних проблем у галузі професійної та дослідницько-інноваційної діяльності.

Підготовка докторів філософії в аспірантурі здійснюється за трьома формами навчання: очна денна, очна вечірня та заочна. В кінці року традиційно закінчують навчання аспіранти очної денної форми п’яти груп (6 - 8 осіб у кожній групі), кураторами яких є досвідчені викладачі кафедри Л. Палєй, Л. Михайленко, Т. Пилип.

Завершальним етапом навчання за програмою «Англійська мова Upper Intermediate» є іспит, який відбудеться 13 – 16 січня  2020 року на кафедрі іноземних мов. Тож бажаємо успіхів нашим слухачам.