Google search

Протягом 4 – 18 грудня 2019 р.  кафедра управління охороною здоров`я проводила двотижневий цикл тематичного удосконалення (ТУ) для керівників підприємств, установ та організацій закладів охорони здоров’я та їх заступників за напрямком «Наукові основи управління в охороні здоров'я».

Зазначений цикл проходив на базі кафедри управління охороною здоров'я НМАПО імені П.Л. Шупика. 43 фахівці сфери охорони здоров'я з різних регіонів України та м. Києва виявили бажання підняти свій професійний рівень.

Проведення реформ в медичній галузі нашої держави висуває нові складні завдання перед фахівцями охорони здоров'я, вирішення яких неможливе без оволодіння актуальними знаннями, що буде сприяти їхній подальшій успішній праці та розвитку медичного закладу. Тому кафедрою постійно оновлюються навчальні програми і передбачають наступні основні блоки питань: державна політика та основи менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційний, фінансовий, організаційний менеджмент, основи маркетингу, управління якістю медичної допомоги тощо.

В процесі навчання слухачі поновили й набули необхідні знання та практичні навички з питань державної політики та основ менеджменту в сфері охорони здоров’я, фінансового управління, ефективного використання ресурсів медичного закладу, реформування медичного закладу, питань бізнес-планування та якості медичних послуг тощо.

На підсумковій конференції, що відбулась в м. Києві на базі кафедри управління охороною здоров'я завідувач кафедри професор  В. Михальчук та науково-педагогічні працівники кафедри привітали слухачів із успішним завершенням навчального процесу, вручили відповідні посвідчення та побажали слухачам ефективного використання набутих знань.

Із словами подяки професорсько-викладацькому складу кафедри за проведений навчальний процес та надані знання, від імені слухачів виступила координатор групи О. Савич (ДУ «ТМО МВС України» м. Вінниця).