Google search

На кафедрі іноземних мов завершується навчання на циклі ТУ «Підготовка кадрового резерву НМАПО імені П. Л. Шупика. Ділова англійська мова для професорсько-викладацького складу». Заняття проходять у невеликих групах у зручний для працюючих вечірній час.

Всі слухачі відзначають професійний підхід до викладання, заняття проходять інтенсивно, різноманітно та підвищують рівень володіння англійською мовою.

Презентація результатів наукового дослідження – невід’ємна частина наукового дослідження. Цілком зрозуміло, що зробити презентацію англійською мовою є викликом, особливо для іншомовних спікерів.

Загалом, курс орієнтований на тих, хто прагне удосконалити свої навички презентації результатів наукового дослідження цільовій аудиторії. На заняттях застосовується комунікативна методика навчання, використовується автентичний мовний та мовленнєвий матеріал, адаптований під рівень володіння англійською мовою слухачами. Відео та аудіо тренування, дискусії, рольові ігри дозволяють не тільки засвоїти вокабуляр, але і опанувати ключові навички успішної презентації. Учасники курсу вчаться підбирати доречні слова та фрази, правильно розпочинати, грамотно дотримуватися структури та завершувати презентацію. Окрім того, на заняттях обговорюються дотичні теми, зокрема дизайн слайдів, секрети взаємодії з аудиторією.

Програма розподілена на модулі, по закінченню яких проводиться тестування. Після кожного модулю слухач має змогу зробити власні презентації, проаналізувати виконану роботу.

Всіх зацікавлених просимо звертатися на кафедру іноземних мов.

Чекаємо на вас.