Google search

16 січня на кафедрі педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права розпочався цикл загальногуманітарної підготовки здобувачів освітньо-наукового рівня доктора філософії (PhD) з медицини та фармації набору 2018 року очної вечірньої форми навчання.

Розпочинаючи освітній процес, завідувач кафедри професор Володимир Краснов привітав аспірантів та наголосив, що в І півріччі 2020 року заплановано одну нормативну навчальну дисципліну «Презентація результатів наукових досліджень. Реєстрація прав інтелектуальної власності», а також дві вибіркові дисципліни: «Актуальні питання медичного права» та «Психологічні механізми науково-дослідної діяльності». Навчання нормативній дисципліні «Методологія та організація педагогічного процесу (проведення навчальних занять)» буде відбуватися у ІІ півріччі 2020 року.

Впродовж 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри будуть забезпечувати формування та розвиток у здобувачів вищої освіти педагогічних, психологічних, правових, організаційних та супутніх загальногуманітарних компетентностей, необхідних не тільки для здійснення наукових досліджень, але й для ефективного провадження освітньої та практичної діяльності у галузі охорони здоров’я.

Колектив кафедри всебічно сприятиме зростанню педагогічної, психологічної та правової культури аспірантів та запрошує фахівців галузі охорони здоров’я на заходи кафедри з безперервного професійного розвитку лікарів, заплановані у 2020 році.