Google search

6 - 8 травня 2020 року в місті Баку, Азербайджанська Республіка, буде проходити ІХ-та щорічна міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання медицини», а також Форум по громадському здоров'ю і політиці в охорони здоров'я. Крім того, в межах конференції буде організовано симуляційний тренінг з лапароскопічної (загальної та гінекологічної) хірургії».

Організатором цих заходів є громадська організація «Молоді лікарі Азербайджану». 

Конференція проводиться в межах офіційного партнерства Західно-Казахстанського медичного університету та Харківського національного медичного університету. 

До друку приймаються роботи з усіх клінічних, експериментальних і теоретичних напрямків медицини та фармакології. 

Ви можете взяти заочну участь шляхом публікації тез, взяти очну участь і представити усну доповідь або просто брати участь в роботі конференції, як слухач. 

Детальну інформацію можна знайти на веб-сайті: www.young-doctors.az

З питань публікації тез прохання звертатися до Аміра Вугаровіча Алієва - президента конференції за e-mail адресою: [email protected] або по стільниковому телефону: +994556701359. 

Оскільки бюджет конференції обмежений, стягується плата за реєстрацію, яка становить 30 EUR за кожну тезу. У разі заочної участі матеріали конференції будуть відправлені учасникам поштою на заздалегідь вказану поштову адресу (поштові витрати не включені в реєстраційний внесок). Електронний варіант збірника конференції розсилається безкоштовно. Передбачена окрема плата за участь в симуляційному тренінгу по лапароскопічній хірургії, яка становить 40 EUR. Крім того, організаційний комітет зобов'язується покрити частину витрат (обмеженому числу учасників) на проживання в місті Баку в визначеному нами готелі. 

Вікових обмежень для участі в роботі конференції немає.