Google search

Кафедра управління охороною здоров`я 11 березня завершила двомісячний цикл спеціалізації за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я» для керівників підприємств, установ та закладів охорони здоров’я та їх заступників, а також спеціалістів, які є в резерві на керівні посади. Підняли свій професійний рівень понад  60 лікарів із міста Києва та більшості регіонів України.

Подальше реформування вітчизняної системи охорони здоров'я, наближення її до світових та міжнародних стандартів, потребує від  медичних фахівців оволодіння новими знаннями без яких неможливі  подальший  розвиток галузі, вирішення складних завдань та викликів,  та в цілому ефективне функціонування. Тому навчальний процес, який забезпечує кафедра досить різнобічний, динамічно оновлюється в контексті змін сьогодення. В процесі навчання слухачі отримали нові знання та поновили набуті з питань державної політики та основ менеджменту в системі охорони здоров’я, інформаційного, фінансового, організаційного менеджменту, основи маркетингу, питань бізнес-планування, реформування форм власності медичних підприємств, інноваційної діяльності, управління якістю медичної допомоги, розрахунку рівня прибутковості діяльності медичного закладу, основ оподаткування медичної діяльності, психологічних  основ управління тощо.

У заключній конференції взяли участь завідувач кафедри професор В. Михальчук та професорсько-викладацький склад кафедри, які привітали слухачів з успішним завершенням навчального процесу, вручили слухачам відповідні сертифікати лікаря-спеціаліста, що в подальшому буде сприяти їх більш ефективній та успішній професійній діяльності. Зі словами подяки за надані знання та  приділену увагу від слухачів виступила координатор циклу Л. Левченко та інші, і висловили побажання подальшої конструктивної співпраці з колективом кафедри.