Google search

В структурі ВП "НПМЦ професійного здоров’я НУОЗ України імені П. Л. Шупика" з 01.06.2024 р. створено спеціалізований підрозділ «Центр лікувального харчування» (ЦЛХ), який включає:
— харчоблок;
— склад продуктів харчування;
— їдальню дієтичного харчування на 80 посадочних місць;
— чотири буфети у стаціонарних відділеннях (для забезпечення харчування маломобільних та важких пацієнтів), облаштовані побутовими холодильниками, мікрохвильовими печами, електричними чайниками-термосами.
Центр забезпечує 3-разове харчування стаціонарних хворих, в межах наданих бюджетних асигнувань та згідно до норм харчування на одного хворого на день у загальних відділеннях (терапевтичні, хірургічні відділення) в межах нормотрофічного харчового статусу дорослої людини , затвердженого наказом МОЗ України від 29.10.2013 № 931

Режим харчування пацієнтів стаціонарних відділень:
— сніданок: 9.00 – 10.00;
— обід: 13.00 – 14.00;
— вечеря: 17.00 – 18.00.

Завідувач ЦЛХ

БОНДАРЕНКО Аліса Владиленівна, старша медична сестра з дієтичного харчування вищої категорії.

Шеф-кухар: СТРЕЖИВУС Світлана Іванівна, кухар 4-ого розряду

ШТАТ ЦЕНТРУ 
В Центрі працює 12 працівників, в т.ч.: 2 кухаря 4-ого розряду, 4 кухонних робітника, 4 молодші медичні сестри (санітарки-буфетниці).


ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЦЕНТР 
(в стані розробки та затвердження)